23. jaanuaril 2016 toimuvad Otepääl  Eesti ja Euroopa Meistrivõistlused talitriatlonis, mille peakorraldajaks on MTÜ ABC Arendus (Meie Liigume) koostöös Eesti Triatloni Liiduga. Tegemist on selle talve ühe põnevaima ja raskeima multispordiüritusega, kus osalejatel tuleb ennast proovile panna kolmel spordialal korraga! Jooksust, maastikurattasõidust ja suusatamisest koosneva multispordiala Eesti ja Euroopa tiitlivõistlused korraldatakse esmakordselt Eesti talispordi keskuses Otepääl, Tehvandi spordikeskuses. Võistlusele eelregistreerumine toimub kuni 10. jaanuarini 2016 läbi Eesti Triatloni Liidu. Kohapealne registreerimisvõimalus puudub.

Võistluse ühe peakorraldaja Siim Ausmeesi sõnul muudab talitriatloni atraktiivseks asjaolu, et ühe võistluse käigus tuleb osalejatel jooksta, sõita maastikujalgrattaga ning suusatada. “Seega peaks talitriatlon sobima kõigile neile spordisõpradele, kes otsivad vaheldust tavapärasele sportimisele. Mis peamine, kõikidel eestlastest osalejatel on võimalik ühe võistluse käigus tulla nii Eesti kui Euroopa meistriks,” lisas Ausmees.

Ürituse korralduspartneriteks on Tehvandi Spordikeskus ja Euroopa Triatloni Liit.

Lisainfo võistluse kohta on leitav www.wintertriathlon2016.eu.

Talitriatloni Eesti ja Euroopa meistrivõistluste läbiviimist toetavad Otepää Vallavalitsus, Hasartmängumaksu Nõukogu, Eesti Triatloni Liit, Eesti Kultuurkapital, synlab, Medita kliinik, Oti pubi, ööklubi Comeback, Tartu Mill ja Enervit.

Tekst: Triatloniportaal

Foto: triathlon.org | ITU Media