Fit Brands on Suurbritannias turule toonud täielikult naturaalsed HÜMA energiageelid, mis baseeruvad chia taimel, mida peetakse nn supertoiduks. Chia seemned on ka tuntud, kui indiaani jooksjate toit ja seda kasutas energia saamiseks Mehhiko Tarahumara indiaani hõim.

Tarahumarad, kes on maailmas tuntud kui ühed kiireimad ja vastupidavaimad ultrajooksjad, said kuulsaks tänu Christopher McDougalli bestseller raamatule “Jooksjana sündinud”. Oma ülipikkadel jooksudel kasutasid nad energia saamiseks chia seemneid. HÜMA kaubamärgi filosoofiaks on, et geelid peaks olema 100% looduslikest koostisosadest ja maitsema hästi.

Uued geelid on looduslikud, hästi tarbitavad, hea maitsega, gluteenivabad ja veganitele sobilikud. Geeli koostisosadeks on puuviljapüree, aurutatud mahl, filtreeritud vesi, pruuni riisi siirup, chia seemned, sidrunhape ja meresool.

Fit Brandsi sõnul ei ole HÜMA geelides kasutatud sünteetilisi koostisosi, geelid on kergelt tarbitavad ja seeditavad ning maitsevad suurepäraselt.

Hetkel on uued geelid saadaval vaid valitud edasimüüjatel Suurbritannias. Ettevõtte plaanide kohaselt keskendutakse esmalt jooksjatele, edaspidi liigutakse ka jalgratturite ja triatleetide suunas. HÜMA geelid olid saadaval ka Londoni maratoni expol ning seal saadi jooksjatelt väga head tagasisidet.

HÜMA geele on saadaval nelja maitset: maasikas, õun-kaneel, mango ja mustikas. Soovituslik jaehind on ca € 2,50.

Rohkem infot toote kohta: www.fitbrands.co.uk ja www.humagel.com
Tekst: Triatloniportaal | Martin Meri
Foto: Fit Brands