Nii nagu ka naiste stardinimekiri, on ka meeste stardinimekirja kantud kõik superstaarid eesotsas olümpiapronksi Jonathan Brownlee, olümpiahõbeda Javier Gomez’e ja juba kaks MK etappi võitnud hispaanlase Mario Mola’ga. Puudu on vaid olümpiavõitja Alistair Brownlee.

Gomez vs Brownlee

Kindlasti saab olema huvitav jälgida duelli inglase Brownlee ja hispaanalse Gomez’e vahel. Viimati, kui nad võistlesid Aucklandis 2012 aastal, siis Gomez sprintis finišisirgel ja jättis Brownlee võidust ilma. Sarnane stsenaarium toimus ka viimati, kui nad omavahel mõõtu võtsid -Gomez’e lõpusprindile Brownlee vastata ei suutnud ja hispaanlane võitis tookord Londonis nii hooaja finaalvõistluse kui ka MM-tiitli.

Kindlasti motiveerib mullu koduses Londonis MM-tiitlist ilmajäämine Brownleed alustama uut tiitlijahti võiduga.

Super Mario

Samal ajal, kui  vennad Brownleed on ITU võistluskarusselli domineerinud viimased paar aastat, tundub hispaanlane Mario Mola olevat uus tõusev täht. Oma eelmise aasta teise kohaga samal Aucklandi võistlusel sillutas ta teed edasistele poodiumikohtadele. Mario Mola on võitnud juba kaks ITU maailmakarika etappi sel hooajal, olles kindlasti soosikute hulgas ka seekordsel võistluse.

Meeste stardinimekirjaga saab tutvuda siin: http://wts.triathlon.org/site/start_list/2014_itu_world_triathlon_auckland/264330

https://www.youtube.com/watch?v=ebarTXpKB9A

 

Tekst: Triatloniportaal