Kaidi Kivioja tuli Austraalias Mooloolabas peetud triatloni MK-etapil 19. kohale. Eestlanna läbis sprindidistantsi 59 minuti ja 39 sekundiga, jäädes võitjast Ashleigh Gentle`st maha minuti ja 24 sekundiga.

“Hooaja esimene start on tehtud. Tulemus ei ole kindlasti see, mille järgi ma siia tulin. 19. koht on halvem kui eelmine aasta, aga võistluse tase oli palju kõrgem,” lausus Kivioja ERR-ile antud intervjuus.
“Kuigi ma ei ole selle tulemusega rahul, on mul siit ka positiivset kaasa võtta. Mu ujumine oli kindlasti parem kui tavaliselt, see annab kindlust juurde, et liigun õiges suunas. Rattas sain kiiresti teise gruppi ja teisel rattaringil saime kätte ka neljase jooksikute grupi. Sõitsin targalt ja hoidsin jalgu jooksuks.”
“Aga täna neid jalgu ei olnud,” tunnistas Kivioja. “Ei oska põhjust tuua, miks mu jooks tavapärasest halvem oli. Treeningud on läinud hästi ja enne võistlust oli tunne ka hea. Järgmine võimalus on juba kahe nädala pärast Uus-Meremaal.”
Võistluse võitis austraallanna Ashleigh Gentle (58.15), kellele järgnesid ameeriklanna Renee Tomlin (+0.06) ja itaallanna Angelica Olmo (+0.10).
Meestest moodustasid esikolmiku kanadalane Tyler Mislawchuk (52.14), austraallane Brandon Copeland (+0.05) ja sakslane Valentin Wernz (+0.08).
Tekst: ERR Sport
Foto: Mallor Malmre