Meie Liigume Medita triatlonisari saab alguse 18. aprillil esmakordselt toimuva Kuremaa basseinitriatloniga.  Sarjas on kokku viis eripalgelist ja põnevat triatlonivõistlust, millest saavad osa võtta erinevas eas triatlonisõbrad.

Kuremaa basseinitriatlonile järgneb 27. juunil Türi triatlon, 11. juulil Tõrva krosstriatlon, 8. augustil Rõuge triatlon ja 16. augustil Tõrva maanteetriatlon. Maikuus on triatlonisõpradel võimalus osaleda 23.05 toimuval Tõrva kevadduatlonil.

Kõikidel sarja etappidel on kavas noorte-, harrastajate- ja põhiklassi ning võistkondade stardid. Osalejad saavad traditsiooniliselt koguda ka sarjapunkte!

Triatlonisõpradel on võimalik eelregistreeruda Meie Liigume Medita triatlonisarja võistlustele aadressil http://www.sportos.eu/ee/et/meie-liigume-triatlonisari-2015.
Eelregistreerimisel kehtivad soodustused! Näiteks registreerides ennast kõikidele sarja etappidele, on ühel etapil osalemine tasuta!

Meie Liigume Medita triatlonisarja peatoetajaks on Medita kliinik Tartus, mis pakub ambulatoorseid eriarstiabiteenuseid uroloogia ja androloogia, endokrinoloogia, üldkirurgia, reumatoloogia ja günekoloogia erialadel.

Meie Liigume ürituste toetajad on 2015. aastal Reginett, AS Giga, Tarmeko, Ikodor, Valdi Filler, Quattromed HTI,Meie Liigume Matkad, Rõuge Vallavalitsus, Tõrva Linnavalitsus, Türi Vallavalitsus ja Jõgeva Vallavalitsus.