Maailma juhtiv kompressioontoodete ja sooritust parandavate spordiriiete tootja CEP Sportswear on valmis saanud uue ja ainulaadse tootega. CEP Run Merino sokid ja põlvikud on esimesed omataolised tooted, milledel on kompressiooniomadused ja mille valmistamisel on kasutatud looduslikku meriinovilla. Kui senised kompressioontooted on valmistatud eelkõige vaid tehislikke materjale kasutades, siis Run Merino seerias on CEP kombineerinud loodusliku meriinovilla ja tehislike materjalide parimad omadused. Tulemuseks on täiesti uudsed tooted, mis vastavad ka kõige suurema loodussõbra soovidele.

Mida uus materjalide kooslus tootele on andnud? Merino vill on tuntud, kui naturaalne kiud, mis suudab reguleerida temperatuuri – soojendab külmades oludes ning hingab soojades oludes. Polüpropüleen annab tootele enneolematu vastupidavuse ja kõrgekvaliteetne Spandex tagab kauakestva ja tõhusa kompressiooniefekti. Lisaks kõigele on sokid ja põlvikud ka jalas mugavad ja nahasõbralikud tänu koostises olevale villale. Kuna Merino villa kiud on looduse poolt sellise ehitusega, et nn haisumolekulid sinna ei kinnitu, siis püsivad sokid-põlvikud ka pikemalt pesemata ikkagi värsked. Tagatud on ka see, et jalad on kuivad isegi pikema kasutuse korral ja seda igasugustes oludes.

CEP Run merino
CEP Run Merino katab ära achilleuse

Run Merino sobib suurepäraselt Eestimaa sügisesse ja talve. Lisaks eelnimetatud headele omadusetele on sokkide ja põlvikute achilleuse piirkond ekstra paksem (soojem) ja toetavam, et vähendada vigastuste tekke võimalust.

CEP Run Merino on saadaval: Pringstore

Tekst: Triatloniportaal | Martin Meri
Fotod: Kristi Lillemägi