Zoggs – triatleetide üks lemmikumaid tootjaid ujumisprillide vallas, on välja tulnud taaskord innovatiivse ja uudse mudeliga.

Polarized Ultra klaaside tehnoloogiat on kasutatud seni ülipopulaarsel Predatori ja Predator Flexi raamil. Uued vaskjad polariseeritud klaasid on Itaalias valmistatud eksklusiivselt ainult Zoggsi tarbeks.

Kui seni on polariseeritud klaasid olnud traditsiooniliselt tumedad, siis uued Polarized Ultra klaasid on vasekarva ja kaetud vaskja polariseeriva kihiga. Nad tõrjuvad sinist valgust, vähendavad sillerdust ja päikese peegeldusi ning on seega ideaalsed kasutada tugevates valgusoludes, eriti otseses päikesevalguses. Samal ajal on kollakas toon valgust võimendavate omadustega hämaras ja kehvemates valgustingimustes. Selline kombinatsioon teed prillid eriti universaalseks võimaldades neid kanda iga ilmaga avavees, välibasseinis kui ka pimedamal ajal sisebasseinis.

Toote üldised omadused:

Monoliitne ühes tükis raam

Itaalias valmistatud vaskjad polariseeritud klaasid, mis samal ajal peegeldavad ja võimendavad valgust vastavalt oludele

99% UV kiirgust neelavad klaasid

180-kraadist moondevaba nähtavust võimaldavad kumerad klaasid

Uduvastase töötlusega

Kerge ja näo kuju järgiv raam

Hõlpsalt seadistatav, mugav  ja vastupidav silikoonist rihm

 

Prillid on Eestis saadaval Pringstore veebipoes: http://pringstore.ee/et/11_zoggs

 

Foto: Zoggs

Tekst: Triatloniportaal | Martin Meri