Briti juhtiv triatlonivarustuse tootja Zone3 toob Sandown Park’is peetaval TCR messil avalikkuse oma uuendatud Vanquish ujumiskalipso.

Juba varasem Vanquish’i mudel  on saavutanud mitmeid testivõite üle maailma ning seda nii professionaalide kui ka harrastajate hulgas.  Uus Vanquish toob kasutajateni veelgi paremad omadused ning silmatorkavama disaini.

Esimest korda sai Vanquish ujumiskalipsot näha 2007. aastal  Zone3 asutaja ja omaniku ning eliitklassi triatleedi James Lock’i seljas, kui ta Briti eliitklassi meistrivõistluste finaaletapil väljus veest esimesena. Seitse aastat hiljem tuuakse uus Vanquish avalikkuse ette kui triatlonimaailma üks kõrgeimalt hinnatud kalipso.

Zone3 usub, et iga väike nüanss mängib olulist rolli ja sellele toetudes on uus mudel täielikult ringi disainitud, püstitades endale eesmärk toota kõige elastsem ja parima ujuvusega kalipso.

Ujuvus ja korrektse kehaasendi soodustamine on olnud uue mudeli olulisimad eesmärgid. 5mm paksune hea ujuvusega paneel rinnal tagab korrektse kehaasendi ja soodustab ka roteeruvat keha liikumist.

Unustatud ei ole ka materjali elastsusomadusi, selle tagamiseks on kasutatud parimat Yamamoto 40C neopreeni. Nimetatud materjalist paneele on kasutatud kohtades, kus efekt on suurim. Ühes tükis elastne paneel randmest randmeni ja üle õlgade, teeb sellest kalipsost ka ühe maailma elastseima.

Nagu Zone3 asutaja James Lock märgib, on toode nende jaoks ülima tähtsusega. Arvukad tootetestid ja tootearvustused üle maailma erinevatelt ajakirjadelt ning sportlastelt on andnud parima hinnangu. See ei ole olnud õnn või juhus, vaid näitab, kui palju tööd ja energiat on tootearendusse pandud.

 

Fotod: Zone3

Tekst: Triatloniportaal


Lisa kommentaar